Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Gehaktballetjes met spinazie en kikkererwten445m
-
Recept
Saté prentoel (gehakt)450m
-
Recept
Lamsvlees met kerrie445m
-
Recept
Linzen curry445m
-
Recept
Indiaas gemarineerde lamskoteletten445m
-
Recept
Kukul mas kari (Kerrie-kip)445m
-
Recept
Kookarh korma (Korma kip)450m
-
Recept
Murghi aur palak450m
-
Recept
Tandoorikip455m
-
Recept
Bhindi bhajji (Curry van okra's)445m
-
Recept
Mattar panir (Erwten-panircurry)445m
-
Recept
Gosht (runderurry)445m
-
Recept
Jhinga kari (Droge garnalencurry)445m
-
Recept
Jhinga kari (Garnalencurry)445m
-
Recept
Kheema karela (rundergehakt met bitterpompoen)450m
-
Recept
Masor jhol (vis curry)450m
-
Recept
Rajna chenna salade (kikkererwtensalade)450m
-
Recept
Tali muchli (gestoofde vis)445m
-
Recept
Tisrya dum masala (gekruide mosselen)4,750m
-
Recept
Xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd)450m
-
Recept
Chili con carne van zwarte bonen met runderreepjes415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.