Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Linzen ragout440m
-
Recept
Hamreepjes in pittige saus415m
-
Recept
Oosterse spruitjes435m
-
Recept
Keftedakia met tomatensaus41u20m
-
Recept
Hongaarse goulash435m
-
Recept
Mexicaanse tapas445m
-
Recept
Aubergine Rolletjes445m
-
Recept
Tortia415m
-
Recept
Groentepoffers met kruidenkwark430m
-
Recept
Sardines, geroosterd42u15m
-
Recept
Marokkaanse kalkoenfilet440m
-
Recept
Kipgoujons41u
-
Recept
Goulashsoep42u30m
-
Recept
Marokkaans rundvlees stoofpot (tajine)4,25u
-
Recept
Kippenvinken in fruitige kerrie430m
-
Recept
Pollo con arroz41u55m
-
Recept
Picado435m
-
Recept
Morcon41u15m
-
Recept
Kruidige saucijzen410m
-
Recept
Milde harissa415m
-
Recept
Kippilav met rozijnen425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.