Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Gehaktballen in een slajasje voor picknick440m
-
Recept
Gegrilde tofusate41u10m
-
Recept
Gestoofde kip en paprika4,52u
-
Recept
Spaanse empanada's450m
-
Recept
Goulash41u20m
-
Recept
Gehaktbroodjes450m
-
Recept
Bonenschotel met geroosterde tacochips440m
-
Recept
Gekruid vlees in bier42u45m
-
Recept
Turkse linzensoep440m
-
Recept
Kaviaar van aubergines440m
-
Recept
Meergranenbroodje met smeerkaas en wortel415m
-
Recept
Roti Daal Bherie430m
-
Recept
Sopa azteca (Azteekse soep)435m
-
Recept
Nasi goreng met kip415m
-
Recept
Aardappelroti430m
-
Recept
Pompoenlaksa uit een kopje450m
-
Recept
Wortelsalade voor kinderen415m
-
Recept
Vegatarische pilav420m
-
Recept
Msemen gevuld41u10m
-
Recept
Eend -Vindaloo41u15m
-
Recept
Kip met Kokos (Kuku paka)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.