Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Pompoen-wortelsoep4,550m
-
Recept
Oostenrijkse Goulashsoep42u
-
Recept
Egyptische linzensoep430m
-
Recept
Pompoensoep met kokosmelk430m
-
Recept
Variant op Turkse pizza450m
-
Recept
Broodje shoarma4,71u30m
-
Recept
Aardappels uit de oven met komijn415m
-
Recept
Worteltjes met citroenroom430m
-
Recept
Gebakken knolselderij met gehakt, tomaten, olijven en knoflook415m
-
Recept
Gehaktballetjes uit de wok41u15m
-
Recept
Aardappelsalade met schnitzel41u15m
-
Recept
Caribische rundvleesschotel met kidneybonen43u
-
Recept
Gevulde puntpaprika ala Tessa51u
-
Recept
Kleurenfestijn430m
-
Recept
Zoete aardappels uit de oven4,625m
-
Recept
Gevulde aubergine met couscous4,51u
-
Recept
Chili con carne41u
-
Recept
Kip met Pico de Gallo445m
-
Recept
Turkse rulle gehaktkebab445m
-
Recept
Griekse gehaktballetjes in tomatensaus41u30m
-
Recept
Gehakballen uit de wok41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.