Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Marokkaanse gehakttaart445m
-
Recept
Tacosaus445m
-
Recept
Pittige kipperagout420m
-
Recept
Pastasaus alla Marc Witbraad42u10m
-
Recept
Kipfilet met kikkererwten445m
-
Recept
Gazpacho410m
-
Recept
Ajo Blanco415m
-
Recept
Mihoen met kip en groente415m
-
Recept
Gehakt-muntspiesjes met knoflooksaus430m
-
Recept
Chili con carne met zure room440m
-
Recept
Kip korma curry430m
-
Recept
Ovenpasta met spinazie en ei430m
-
Recept
Scholfiletblokjes schotel met sperziebonen515m
-
Recept
Kip pilaf met sperziebonen425m
-
Recept
Stoofschotel uit Hongarije41u20m
-
Recept
Tomatencouscous met pittige prei en falafel430m
-
Recept
Indonisch kruidenmengsel voor wokken410m
-
Recept
Kip Curry (Kare Ayam) van Kees445m
-
Recept
Marokkaans lamsvlees42u45m
-
Recept
Mini-saucijzenbroodjes420m
-
Recept
Brieballetjes met een cornflakejasje415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.