Recepten met Komijnzaad
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnzaad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnzaad
-
Recept
Munster met komijnzaad en croutons420m
-
Recept
Gewokte bloemkool met komijnzaad415m
-
Recept
Kaaskoekjes41u30m
-
Recept
Gevulde wijnbladeren430m
-
Recept
Aloe Bherie (roti met aardappel vulling)440m
-
Recept
Tandoori kip curry41u
-
Recept
Viskroketten445m
-
Recept
Kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers445m
-
Recept
Courgette in yoghurtsaus450m
-
Recept
Garam masala 'New Delhi'425m
-
Recept
Dukkah415m
-
Recept
Rode Linzensoep (vegetarisch)41u25m
-
Recept
Groenekoolschotel met saucijsjes445m
-
Recept
Aardappelkoekjes41u25m
-
Recept
Tagliatelle met kaas440m
-
Recept
Southern chicken met tortillachips & komkommersalade430m
-
Recept
Tika marsala-gehaktballetjes met koriander430m
-
Recept
Chileense Pebre met pastei de pápas41u45m
-
Recept
Garam Masala 1415m
-
Recept
Bieten - champignon curry450m
-
Recept
Mumbay patatoos440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnzaad. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnzaad gebruikt wordt en waar Komijnzaad het hoofdingrediënt is.