Recepten met Komijnzaad
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnzaad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnzaad
-
Recept
Kipworstjes435m
-
Recept
Garam Masala 3415m
-
Recept
Zalmmoten met koriandersaus435m
-
Recept
Zomersalade met spinazie en aubergine445m
-
Recept
Babi ketjap (de originele)41u30m
-
Recept
Rundvlees in paprikasaus45u30m
-
Recept
Roti Daal Bherie430m
-
Recept
Indiase bloemkool met gehakt en appel425m
-
Recept
Bierpretzels435m
-
Recept
Pompoensalade met druiven en verse kaas420m
-
Recept
Kipfilet in yoghurt41u20m
-
Recept
Peterselie-Spaanse peperdressing410m
-
Recept
Kaasstengels420m
-
Recept
Zuurkoolstrudel met appel en runderworst41u
-
Recept
Humus415m
-
Recept
Ras el Hanout415m
-
Recept
Spitskool sajour435m
-
Recept
Goa pork vindaloo445m
-
Recept
Zuurkool op z’n Hongaars41u45m
-
Recept
Briouats met gehakt445m
-
Recept
Bengaalse kip (kip met bloemkool en aardappels)42u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnzaad. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnzaad gebruikt wordt en waar Komijnzaad het hoofdingrediënt is.