Recepten met Noilly prat
Vermout is een versterkte wijn die op smaak is gebracht met aromatische kruiden en specerijen. De drank is in de 18e eeuw in Frankrijk ontwikkeld, waarbij een beetje werd afgekeken van een Duitse wijn die werd gemaakt met het kruid alsem. De naam “Vermout” voert terug naar het Duitse woord Wermut, dit is de Duitse benaming voor alsem. De ...Nog veel meer weten over Vermout klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met noilly prat toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Noilly prat
-
Recept
Tomaten-selderijsoep met noilly prat420m
-
Recept
Gebakken asperges en gamba's met sabayon van noilly prat420m
-
Recept
Gordon dry45m
-
Recept
Kruidige varkensfilet met druiven430m
-
Recept
Rolletjes van maiskipfilet in noilly prat saus41u30m
-
Recept
Kip in witte wijn41u30m
-
Recept
In de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd445m
-
Recept
Scampi’s op de wijze van de Chef420m
-
Recept
Flan van Sint Jacobsnootjes in een garnaalcoulis41u40m
-
Recept
Kabeljauw en scampi's in kreeftensaus450m
-
Recept
Snoekballetjes in dillesaus430m
-
Recept
Ravioli gevuld met een farce van gerookte zalm, juliennegroenten en citroensaus415m
-
Recept
Pasta met zalm en broccoli420m
-
Recept
Mosterdsaus435m
-
Recept
KIp met venkel4,545m
-
Recept
Peterselieflan met naamse segreinslakjes41u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Noilly prat. Dit zijn zowel recepten waarbij Noilly prat gebruikt wordt en waar Noilly prat het hoofdingrediënt is.