Recepten met Tauge
Phaseolus aureusTaugé zijn ontkiemde katjang-idjoeboontjes, ook mungoboontjes genoemd, die uit Zuid-Afrika en Azië worden aangevoerd. Taugé komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië. In Nederland worden de vrij kleine, groene boontjes het hele jaar door tot ontkieming gebracht en geoogst. De teelt duurt 5 tot 10 dagen, dat is afhankelijk van de temperatuur en de...
Nog veel meer weten over Taugé klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met tauge toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Tauge
-
Recept
Soto ajam udang (garnalen-kippensoep)41u45m
-
Recept
Bruine bonenschotel met rijst445m
-
Recept
Binte Bilo Huta (soep met mais en tonijn)445m
-
Recept
Djaganan (gemengde groente)445m
-
Recept
Visbamie41u50m
-
Recept
Sajoer Oelih430m
-
Recept
Terriyakisteak met lente-uitjes en paksoi41u30m
-
Recept
Dadar Tjampoer (gevulde omelet)440m
-
Recept
Bebek Smoor (gestoofde eend)445m
-
Recept
Kip met amandelen41u20m
-
Recept
Gado-gado410m
-
Recept
Pindasoep430m
-
Recept
Gevulde kaasbroodjes445m
-
Recept
Soto madura (licht gekruide rundersoep)42u
-
Recept
Visbami415m
-
Recept
Duivelse kip41u
-
Recept
Foe yong hai410m
-
Recept
Chineese tomatensoep415m
-
Recept
Asinan Jakarta (gemengde groente en fruit met zure pindasaus)430m
-
Recept
Laksa udang (garnalen in bouillon en kokosmelk)445m
-
Recept
Gemarineerde kip met ananas430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Tauge. Dit zijn zowel recepten waarbij Tauge gebruikt wordt en waar Tauge het hoofdingrediënt is.