Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediënten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Visbouillon met Hollandse garnalen425m
-
Recept
Sepia’s41u5m
-
Recept
Schol on the roll450m
-
Recept
vis op zijn edelst420m
-
Recept
Geflambeerde scampi's435m
-
Recept
Nage van mosselen en Sint-jakobsvruchten (coquilles)420m
-
Recept
Zeevruchtensoep430m
-
Recept
Noordzeesoep41u
-
Recept
Grijze garnalensoep435m
-
Recept
Garnalen-dillesaus430m
-
Recept
In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus41u
-
Recept
Tongfilets in pompoensaus440m
-
Recept
Pittige vissoep430m
-
Recept
Vietnamese vissoep41u
-
Recept
Gegrilde tonijn415m
-
Recept
Zalm in roomsaus met champignons430m
-
Recept
Matelote-saus430m
-
Recept
Vissoep met sjalotje425m
-
Recept
Indonesische garnalenballetjes430m
-
Recept
Pannetje met vis440m
-
Recept
Gestoomde zalmfilet430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.