Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediƫnten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Koolvisfilet met limoensaus440m
-
Recept
Visovenschotel445m
-
Recept
Pasta zalm-salade430m
-
Recept
Rijst met zuurkool en zeefruit41u
-
Recept
Garnalensoep met ei en citroengras41u35m
-
Recept
Rucolasoep met paling en zalmsnippers425m
-
Recept
Licht gebonden vissoep440m
-
Recept
Viskroket43u
-
Recept
Zalmfilet met eierroomsaus450m
-
Recept
Koolvis met paprikasaus450m
-
Recept
Zeeduivelpotje440m
-
Recept
Zeeduivel met kreeftenrisotto41u30m
-
Recept
Bouillabaisse45u
-
Recept
Koolvisfilet met citroensaus430m
-
Recept
Kabeljauwschotel met kaas430m
-
Recept
Rillettes van zalm420m
-
Recept
Schotse "soepketel"41u25m
-
Recept
Vispotje420m
-
Recept
Vissoep450m
-
Recept
Tilapia uit de oven met roze garnalen455m
-
Recept
Zalm met blauwe schimmelkaas415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.