Recepten met Zoete ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriƫn bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoete ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoete ketjap
-
Recept
Gekruide gehaktballetjes425m
-
Recept
Bebek goreng empat (pittig geroosterde eend)450m
-
Recept
Iga bakar bawang (runderribben)445m
-
Recept
Pilav41u30m
-
Recept
Uiensaus415m
-
Recept
Cah Rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen)450m
-
Recept
Cumi Bakar Ketjap (gegrilde inktvis)445m
-
Recept
Foe Yong Hai Bayam (gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en saus)450m
-
Recept
Cumi cabe kering (pittige zoetzure inktvis)450m
-
Recept
Laksa Goreng (gehaktballetjes met groente)450m
-
Recept
Ikan Tomat (kabeljauw in pittige tomatensausje)445m
-
Recept
Tahoe uit Oost Java45m
-
Recept
Gemarineerde aubergines voor op de grill410m
-
Recept
Aubergine canape Bali415m
-
Recept
BBQ marinade uit eigen keuken52u
-
Recept
Kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen)445m
-
Recept
Pepes Bandeng Diasap (gestoomde makreel pakketjes)445m
-
Recept
Saus voor bij de vis (zeevis)430m
-
Recept
Gado gado speciaal440m
-
Recept
Indische gehaktballetjes415m
-
Recept
Simpele bami420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoete ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoete ketjap gebruikt wordt en waar Zoete ketjap het hoofdingrediënt is.