Recepten met Ganzenlever
Foie gras wordt gemaakt van de lever van een gans of een eend. De Franse woorden “foie gras”betekenen letterlijk vertaald: “vette lever”. Het product “foie gras”is omstreden, omdat de dieren op wrede manier onder dwang gevoederd worden. Het mesten van de vogels wordt gedaan om de lever tot wel tien keer groter te krijgen. Via een keelbuis...Nog veel meer weten over Foie gras klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ganzenlever toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ganzenlever
-
Recept
Tagliatelle met bospaddestoelen en ganzenlever425m
-
Recept
Fazant au foie gras440m
-
Recept
Ganzensoep440m
-
Recept
Turfgerookte langoest en ganzenlever met mousse van hoorn des overvloeds en jus455m
-
Recept
Aardappels met foie gras430m
-
Recept
Mousseline de Canard au Foie Gras41u35m
-
Recept
Reefilet met ganzenlever en portsaus420m
-
Recept
Op de huid gebakken zeebaars met hete bliksem41u50m
-
Recept
Permainan Halus Unggas (verfijnde wildgevogelte)42u45m
-
Recept
Wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet41u55m
-
Recept
Gevulde kwartel met wilde rijst en boleten42u
-
Recept
Gevulde kwartel met asperges450m
-
Recept
Oeufs à la Périgourdine425m
-
Recept
Galantine43u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ganzenlever. Dit zijn zowel recepten waarbij Ganzenlever gebruikt wordt en waar Ganzenlever het hoofdingrediënt is.