Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Savooiekool met gehakt41u
-
Recept
Bulgurtarwe met lamsschouder en verse groenten41u30m
-
Recept
Kip- kruidensoep42u
-
Recept
Gehaktbrood met tomaat430m
-
Recept
Rauwkost met dippers425m
-
Recept
Goulash op oosterse wijze41u
-
Recept
Vindaloo (pittig curry gerecht) met varkensfilet455m
-
Recept
Shami kebab (Indiase Gehaktkoekjes)42u15m
-
Recept
Saag panir (kaasballetjes in spinaziesaus)445m
-
Recept
Kippenstoofpotje met noten en abrikozen450m
-
Recept
Madrasi kari (rundercurry Madras)42u
-
Recept
Masala dum machi (kruidig gebakken vis)445m
-
Recept
Muchli kari (visballetjescurry)450m
-
Recept
Subzt pilao (rijst met groenten)445m
-
Recept
Kheema mattar pilau (rijst met lamsgehakt en doperwtjes)450m
-
Recept
Nawabi kheema pilau (gekruid lamsgehakt)41u
-
Recept
Salade met avocado, mango en aardbeien420m
-
Recept
Hamlapjes met warme kersensaus415m
-
Recept
Szeged goulash450m
-
Recept
Aperitiefhapjes415m
-
Recept
Falafel en tzatziki wraps425m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.