Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Paprika-champignongoulash41u
-
Recept
Rundercurry met spinazie51u20m
-
Recept
Mexicaanse ovenschotel met gehakt en tortillachips420m
-
Recept
Lamsgehaktspiesjes voor de gourmet415m
-
Recept
Ananascurry410m
-
Recept
Mais aardappelsalade415m
-
Recept
Pittige abrikozensaus415m
-
Recept
Chili con carne42u
-
Recept
Hamlapjes met perzikjus420m
-
Recept
Pasta met spinazie en ei uit de oven420m
-
Recept
Uientaart455m
-
Recept
Roerbakgroente met kipfilet en rijst430m
-
Recept
Wokschotel met surimi420m
-
Recept
Mix voor taco's en tortilla's45m
-
Recept
Tacosaus410m
-
Recept
Nachos todos415m
-
Recept
Sateh Surpreme420m
-
Recept
Couscoussalade met rode currypasta430m
-
Recept
Soutzoukakia425m
-
Recept
Boerenspiegeleieren410m
-
Recept
Stoofschotel met meiknolletjes en komijn420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.