Recepten met Komijnpoeder
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnpoeder toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnpoeder
-
Recept
Rundergehakt met koriander430m
-
Recept
Gehaktballetjestajine met aardappelen en doperwten440m
-
Recept
Gestoomde groene kool41u
-
Recept
Javaanse omelet (Dadar Djawa)415m
-
Recept
Dadar Isi Bandung (ei-gehakt gerecht)435m
-
Recept
Exotische gehaktballetjes445m
-
Recept
Hindoestaanse schotel met maïs430m
-
Recept
Maiskletskoeken420m
-
Recept
Keftedakia430m
-
Recept
Stokbrood met Indiaas gekruide kwark en aubergine415m
-
Recept
Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma)43u
-
Recept
Pakistaanse curry met rijst41u5m
-
Recept
Olijvensalade42u10m
-
Recept
Visbriouats430m
-
Recept
Wortelsalade met komijn420m
-
Recept
Lamsvlees met satésaus450m
-
Recept
Romeins varkensvlees430m
-
Recept
Pittige tortilla's445m
-
Recept
Hardgekookte eieren in een geurig gekruide saus455m
-
Recept
Pakora's van aardappel430m
-
Recept
Tajine tonijnmoten met groene kool31u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnpoeder. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnpoeder gebruikt wordt en waar Komijnpoeder het hoofdingrediënt is.