Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Fricandeau sandwich410m
-
Recept
Hongaarse uiensoep425m
-
Recept
Geroosterde tomatensoep met creme fraiche445m
-
Recept
Irisch stew44u
-
Recept
Broche zoete brie410m
-
Recept
Haring bietensalade415m
-
Recept
Parijse uiensoep41u
-
Recept
Maaltijdsalade met aardbei en brie415m
-
Recept
Maaltijd bonensoep420m
-
Recept
Franse Knoflooksoep440m
-
Recept
Mosselen in ’t groen420m
-
Recept
Scampi's in knoflookboter415m
-
Recept
Gerookte kipfilet met cranberry´s430m
-
Recept
Eenvoudige mosselsoep415m
-
Recept
Andijviesalade met tonijn en walnoten415m
-
Recept
Bouillabaisse45u
-
Recept
Kaas-appelsalade415m
-
Recept
Kaasfondue met champignons430m
-
Recept
Kip met uien en pruimen in de slowcooker44u30m
-
Recept
Broccolicrème soep met feta440m
-
Recept
Selderij soep42u35m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.