Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Hanneke's garnalen420m
-
Recept
Mosselen in het groen415m
-
Recept
Stokbrood met tomaat410m
-
Recept
Gratin des Balles445m
-
Recept
Baked beans420m
-
Recept
Romige hete kip420m
-
Recept
Rucola-perensalade met roqufort425m
-
Recept
Broodje gezond kipananas410m
-
Recept
Broodje gezond kipchili410m
-
Recept
Broodje gezond kipkerrie met komkommer410m
-
Recept
Kiprillette425m
-
Recept
Salade van zalm415m
-
Recept
Gazpacho420m
-
Recept
Chili Con Carne445m
-
Recept
Samorejo430m
-
Recept
Kipkerrie tapas410m
-
Recept
Eendenborst tapas410m
-
Recept
Kalkoen-ananasspread415m
-
Recept
Aziatische rolletjes430m
-
Recept
Gevuld stokbroodje425m
-
Recept
Steurgarnalen in pittige room435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.