Recepten met Stokbrood
Stokbrood is de Nederlandse naam die gebruikt wordt voor “baguette”, een Franse broodsoort. De letterlijke vertaling van het Franse woord “baguette” is “stokje”. De naam is voortgekomen uit het gebruik dat het brood vroeger als een lange sliert deeg aan een stok werd gedraaid om deze boven het vuur te bakken. De inkepingen van de baguette...Nog veel meer weten over Stokbrood klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stokbrood toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stokbrood
-
Recept
Gevuld stokbrood met tonijn, uitjes en paprika445m
-
Recept
Franse uiensoep (op basis runderbouillon)42u
-
Recept
Atjar kangkung (zoet zure waterspinazie)455m
-
Recept
Koude vruchten rijstsalade415m
-
Recept
Hertenhaasje42u
-
Recept
Bosnische gevulde paprika450m
-
Recept
Kaas-kalkoenstokbrood voor buffet445m
-
Recept
Frisse salade430m
-
Recept
Nijlbaars met sinaasappelsalade445m
-
Recept
Salade met gerookte zalm420m
-
Recept
Roerei variant415m
-
Recept
Kruidenstokbrood410m
-
Recept
Knoflookgarnalen520m
-
Recept
Paksoi soep430m
-
Recept
Uiensoep met weinig420m
-
Recept
Champignons met peterselie gebakken410m
-
Recept
Tomaat-kaas-ui-stokbrood410m
-
Recept
Mossel Crostini430m
-
Recept
Kabeljauw met Boursin445m
-
Recept
Toast41u
-
Recept
Hertenstoofschotel met kastanjes43u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stokbrood. Dit zijn zowel recepten waarbij Stokbrood gebruikt wordt en waar Stokbrood het hoofdingrediënt is.