Recepten met Stoofperen
Pyrus communisMen kan peren in twee soorten onderverdelen: handperen en stoofperen. Peren werden tot in de 16e eeuw niet rauw gegeten, maar gebakken of gestoofd. De eerste handperen werden eind 16e eeuw gekweekt in Frankrijk en Italië. Omdat ze zacht en sappig waren, kregen ze de Franse naam “beurre”, wat “boter”betekent. D...
Nog veel meer weten over Peren klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met stoofperen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Stoofperen
-
Recept
Stoofperen met rode wijn en stoofperenstroop43u10m
-
Recept
Stoofperen4,855m
-
Recept
Stoofperen45m
-
Recept
Stoofperen op (groot)moeders wijze44u15m
-
Recept
Stoofperen41u
-
Recept
Stoofperen met witte wijn42u
-
Recept
Stoofperen van Oma42u55m
-
Recept
Stoofperen42u30m
-
Recept
Stoofperen met meringue42u30m
-
Recept
Stoofperen in een bakje42u25m
-
Recept
Stoofperen in rode wijn met chocolade42u10m
-
Recept
Stoofperen43u
-
Recept
Stoofperen48u
-
Recept
Stoofperen met rode wijn41u
-
Recept
Hangop met stoofperen420m
-
Recept
Oma's stoofperen43u
-
Recept
Stoofperensorbet42u5m
-
Recept
Stoofperen41u10m
-
Recept
Wentelteefjes met peertjes en karamel-speculaasijs445m
-
Recept
Stoofpeertjes54u
-
Recept
Stoofperen volgens oma's recept4,83u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Stoofperen. Dit zijn zowel recepten waarbij Stoofperen gebruikt wordt en waar Stoofperen het hoofdingrediënt is.