Rundvlees
Op deze pagina vind u een aantal producten in de categorie rundvlees daarbij kunt u denken aan producten als biefstuk, entrecôte, hamburgers. Van al deze producten kunt u, door op de links onder de inleiding te klikken, meer warenkennis en ingredientinformatie vinden.- Biefstuk
De biefstuk kent vele traditionele bereidingen. Men kan biefstuk bakken, grillen, roosteren, hakken en braden (zoals de Duitse biefstuk), in de oven bereiden. De mogelijkheden zijn… - Entrecôte
Een entrecote heeft een klein vetrandje. Deze kan het beste pas na de bereiding van het vlees er af worden gehaald. Een wat dikkere vetrand kan worden ingesneden. Zo voorkom je dat… - Hamburgers
Hamburgers worden gebakken of gegrild. Het is een populaire vleessoort voor op de barbecue. De traditionele hamburger wordt geserveerd met een hamburgerbroodje, een blaadje sla, au… - Mergpijp
Een mergpijp geeft extra smaak aan de soep. Je kunt de mergpijp een uur laten meetrekken in de bouillon. De mergpijp wordt daarna verwijderd. Je kunt het merg tevens gebruiken als… - Ossenhaas
Ossenhaas kent veel traditionele bereidingen. Je kunt ossenhaas in zijn geheel braden in de oven. Als het stuk ossenhaas boven de 750 gram weegt is de oven de beste methode om het… - Ribeye
Een ribeye is een stuk vlees wat qua bereiding ongeveer overeenkomt met een biefstuk. U kunt hem bakken, braden, grillen of roosteren. Schroei het vlees snel dicht op hoog vuur, en… - Rosbief
Rosbief kan warm en koud gegeten worden. De koude rosbief wordt vaak in dunne plakjes als broodbeleg gegeten. Rosbief is een goed alternatief voor ossenhaas voor het maken van een… - Runderlappen
Runderlappen worden over het algemeen gestoofd. Uitzondering zijn de sukadelappen die eventueel gewoon gebraden kunnen worden. Schroei de lappen (in stukken of heel) snel dicht op… - Runderpoulet
Runderpoulet bestaat uit fijngesneden stukjes vlees van rund. Je kunt het gebruiken voor in de soep en bouillon, maar het vlees leent zich ook goed voor alle vleesgerechten waarin… - Tartaar
Tartaar is een vleessoort met een korte bereiding: de baktijd bedraagt 4 tot 5 minuten. Tartaartjes dienen van binnen rosé te zijn. Doorgebakken tartaar wordt anders erg droog. Ta…