Recepten met Djintan
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djintan toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djintan
-
Recept
Stokbrood met Indiaas gekruide kwark en aubergine415m
-
Recept
Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma)43u
-
Recept
Opor Ayam (fijn gekruide gesmoorde kip)41u15m
-
Recept
Frikadel van verse suikermaïs41u5m
-
Recept
Roti met masala kip4,51u30m
-
Recept
Prei-aardappelschotel445m
-
Recept
Indy Kip à la Riet430m
-
Recept
Rijst met kip en boontjes430m
-
Recept
Broodje shoarma4,71u30m
-
Recept
Balkenbrij en zure zult412u
-
Recept
Sate Babi415m
-
Recept
Griekse gehaktballetjes in tomatensaus41u30m
-
Recept
Kipfilet met rijst en tomatenketchup415u
-
Recept
Sardines, geroosterd42u15m
-
Recept
Peterselie-Spaanse peperdressing410m
-
Recept
Indische Nasi41u
-
Recept
Milde harissa415m
-
Recept
Tomatencouscous met pittige prei en falafel430m
-
Recept
Rendang Padang (zoet rundvlees)43u30m
-
Recept
Spiesjes varkensvlees in filodeeg445m
-
Recept
Goulash uit Tsjechië3,72u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djintan. Dit zijn zowel recepten waarbij Djintan gebruikt wordt en waar Djintan het hoofdingrediënt is.