Recepten met Komijnzaadjes
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijnzaadjes toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijnzaadjes
-
Recept
Zalmspiesjes415m
-
Recept
Hete ananas425m
-
Recept
Aardappelen met mojosaus430m
-
Recept
Bloemkool met eiersaus45m
-
Recept
Garam Masala 1415m
-
Recept
Jambalaya41u
-
Recept
Zuurkoolschotel met een krokant dakje van noten41u
-
Recept
Witpak roerbak440m
-
Recept
Broccoli-bloemkoolschotel met kerriesaus430m
-
Recept
Rijst met kip-kerrie-groenten-saus455m
-
Recept
Kip Tajine51u15m
-
Recept
Muhammara445m
-
Recept
Gevulde paprika's met quorn en komkommersalade41u15m
-
Recept
Goulash met rookworst420m
-
Recept
Kip Tajine41u
-
Recept
Kokosrijst430m
-
Recept
Kaasstengels420m
-
Recept
Sandwichrolletjes430m
-
Recept
Zuurkool op z’n Hongaars41u45m
-
Recept
Bigosh (Poolse zuurkool)445m
-
Recept
Kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat455m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijnzaadjes. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijnzaadjes gebruikt wordt en waar Komijnzaadjes het hoofdingrediënt is.