Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Ikan Santen415m
-
Recept
Chaval (Zwarte Peper rijst)450m
-
Recept
Empal41u30m
-
Recept
Javaans gestoofd rundvlees (Smoor djawa)42u30m
-
Recept
Pepesan ikan43u
-
Recept
Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)43u15m
-
Recept
Ikan Bakar (gestoofde gekruide bokking)445m
-
Recept
Cumi Balado Dengan (gestoofde inktvis in zeer pittige saus)450m
-
Recept
Ikan Cuka (red snepper in bouillon)450m
-
Recept
Pindang Telor (gekookte eieren in sausje)445m
-
Recept
Goreng manis tahoe (gefrituurde zoete tahoe)450m
-
Recept
Nasi Kuning (gele rijst)525m
-
Recept
Opor Tahu Telor Daging (tahu-vlees-ei gerecht)425m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh45m
-
Recept
Tempeh Goreng Tjampur (gemengde tempeh)425m
-
Recept
Tahu Ketjap45m
-
Recept
Telor Masak Bali (balinese eieren)425m
-
Recept
Opor ajam450m
-
Recept
Rendang445m
-
Recept
Sajoer boontjes425m
-
Recept
Groenten-restanten soep41u15m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.