Recepten met Achterham
"Ham" verwijst naar de achterbil van het varken. Daar bevindt zich de beste kwaliteit voor de ham. Schouderham daarentegen komt van de schouder. Gekookte ham wordt gezouten en daarna gekookt. Rauwe ham wordt meestal ook gezouten en daarna gedroogd of gerookt. Er bestaan heuse kwaliteitshammen die een keurmerk dragen. In Vlaanderen noemen ...Nog veel meer weten over Ham klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met achterham toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Achterham
-
Recept
Broodje achterham met ei425m
-
Recept
Magere pizza Calzone met achterham of tonijn425m
-
Recept
Varkenshaas gevuld met achterham en bosuitjes445m
-
Recept
Achterham met roomkaas en asperge430m
-
Recept
Asperges met kaassaus41u15m
-
Recept
Aardappelen met ham en prei41u10m
-
Recept
Romige hammousse voor op een toastje410m
-
Recept
Mousse van Gandaham41u30m
-
Recept
Elzasser zuurkoolschotel41u15m
-
Recept
Zuurkool uit de Elsas41u30m
-
Recept
Gehaktbrood met bospeen en puree440m
-
Recept
Kroketjes420m
-
Recept
Asperges met romige hamsaus440m
-
Recept
Aardappel koekjes440m
-
Recept
Kleurige rijstsalade425m
-
Recept
Aspergespaghetti met hammousse440m
-
Recept
Konninginnepasteitjes met ham en champignons420m
-
Recept
Gevulde nectarines420m
-
Recept
Aardappel-hamschotel440m
-
Recept
Champignon salade445m
-
Recept
Bladerdeeghapjes met rundersaucijsjes en gerookte zalm420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Achterham. Dit zijn zowel recepten waarbij Achterham gebruikt wordt en waar Achterham het hoofdingrediënt is.