Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Cous cous met groentesaus41u30m
-
Recept
Curry van Lamsvlees430m
-
Recept
Curry pompoensoep45m
-
Recept
Indiase Linzenschotel met schapenvlees445m
-
Recept
Roti met masala kip4,51u30m
-
Recept
Gevuld Indiaas brood uit de kom435m
-
Recept
Kofta met aardappel41u20m
-
Recept
Lauw-warme herfstsalade420m
-
Recept
Gevulde Paprika540m
-
Recept
Gehaktbrood Herfstnoot41u15m
-
Recept
Gepofte krieltjes41u
-
Recept
Rijstsalade440m
-
Recept
Gevulde aubergine435m
-
Recept
Hardgekookte eieren in een geurig gekruide saus455m
-
Recept
Gevulde uien41u20m
-
Recept
Gevulde broodjes41u
-
Recept
Couscous-linzensoep445m
-
Recept
Zuurkoolsoep met kip420m
-
Recept
Linzensalade met kaas420m
-
Recept
Spruitjes met appel430m
-
Recept
Koolpreipot435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.