Recepten met Kersen
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersen toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersen
-
Recept
Amaretto-kersentiramisu445m
-
Recept
Flensjes met kersen430m
-
Recept
Crème brûlée met kersen en rum42u50m
-
Recept
Monchoutaart met kersen430m
-
Recept
Indische currytaart met kersen430m
-
Recept
Chocolade-roomtaart met kersen41u5m
-
Recept
Kersen-multivruchtenjam450m
-
Recept
Gestoofde kersen415m
-
Recept
Kindvriendelijke kersen bonbons415m
-
Recept
Kersen mousse41u25m
-
Recept
Kersenmuffins42u
-
Recept
Chocoladetaart met kersen440m
-
Recept
Chocolade-ijs met kersen435m
-
Recept
Cassata siciliano op een makkelijke manier420m
-
Recept
Clafoutis met kersen445m
-
Recept
Kersen-kwarkroomtaart44u50m
-
Recept
Gegratineerde rijstepap met kersen41u15m
-
Recept
Canard aux cerises (eend met kersen)425m
-
Recept
Ricottacrème met kersen430m
-
Recept
Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)41u
-
Recept
Kersen met koksmerinque435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersen. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersen gebruikt wordt en waar Kersen het hoofdingrediënt is.