Recepten met Port
Port is een sterke zoete wijn uit Portugal. Door aan gistende wijn wijnalcohol toe te voegen, ontstaat een gistingproces die een alcoholpercentage van 15% bereikt. Omdat er nog onvergiste suiker in de wijn achterblijft, ontstaat een zoete, versterkte wijn van ongeveer 20% alcohol. De druivenrassen die voor port worden gebruikt zijn: Basta...Nog veel meer weten over Port klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met port toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Port
-
Recept
Gevulde varkensfiletrollade41u45m
-
Recept
Mousseline de Canard au Foie Gras41u35m
-
Recept
Runderrollade met rode wijnsaus445m
-
Recept
Stoofpeertjes42u
-
Recept
Lamsschouder in de tajine in de magnetron455m
-
Recept
Stokbrood gevuld met champignons en ham415m
-
Recept
Herrencrème42u10m
-
Recept
Gebraad van hert met morieljes430m
-
Recept
Hartige tarte tatin430m
-
Recept
Vleessaus42u
-
Recept
Wild konijn van de jager41u45m
-
Recept
Beenham met rode saus425m
-
Recept
Entrecôte met rode wijnjus445m
-
Recept
Gevulde kipfilets met champignonsaus41u55m
-
Recept
Griesmeelpudding met bessen-frambozensaus voor buffet43u25m
-
Recept
Franse uiensoep (op basis runderbouillon)42u
-
Recept
Varkenshaasje met cranberryportsaus435m
-
Recept
Hertenhaasje42u
-
Recept
Reebiefstukjes met wildsaus445m
-
Recept
Entrecote met ui en peterselie in rode wijnsaus450m
-
Recept
Rib-eye met kersensaus445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Port. Dit zijn zowel recepten waarbij Port gebruikt wordt en waar Port het hoofdingrediënt is.