Ingrediëntinformatie
Weet wat je eet! MijnReceptenboek.nl heeft meer dan 600 producten beschreven, dit komt neer op meer dan 4000 gebruiksvormen waar wij van alles voor je over hebben uitgezocht! Wanneer koop je aardbeien? Waar moet ik op letten bij de aankoop van groente? Van welke overgevoeligheden kan je last van hebben bij gebruik van bepaalde voedingsmiddelen? Wij hebben de antwoorden in onze uitgebreide ingredientinformatie en productinformatie.-
Alcoholische dranken
-
Azijnsoorten
-
Bakproducten
-
Bindmiddelen
-
Bladgroenten
-
Bloemen
-
Bolgewas
-
Bouillons
-
Brood
-
Broodbeleg
-
Broodsoort
-
Citrusfruit
-
Deegwaren
-
Desserts
-
Dranken
-
Dressings
-
Eieren
-
Exotisch fruit
-
Fruit
-
Gevogelte
-
Granen
-
Groenten
-
Hapjes
-
Hardfruit
-
Kaas
-
Kiemgroenten
-
Kippenvlees
-
Knolgewassen
-
Koolsoorten
-
Kruiden
-
Lookfamilie
-
Meelsoort
-
Mineralen
-
Nachtschade
-
Noten
-
Olien en vetten
-
Paddestoelen
-
Pasta
-
Peulvruchten
-
Rijst
-
Rijstsoort
-
Rijstwaren
-
Rundvlees
-
Sauzen
-
Schaaldieren
-
Siropen
-
Sla
-
Smaakmakers
-
Snack
-
Snacks
-
Snoep
-
Snoepgoed
-
Specerijen
-
Steenvruchten
-
Varkensvlees
-
Vis en schaaldieren
-
Visproduct
-
Vleessoorten
-
Vleeswaren
-
Vloeistoffen
-
Vruchten
-
Weekdieren
-
Wild
-
Worst
-
Worsten
-
Zachtfruit
-
Zaden
-
Zeegroenten
-
Zoetmiddelen
-
Zoetwatervissen
-
Zoutwatervissen
-
Zuivel
-
Zuivelproducten
-
Zuren
- Rode wijn
In Alcoholische dranken
Rode wijn is lekker om “gewoon” op te drinken. Men kan ook rode wijn bij het koken gebruiken, bijvoorbeeld bij vlees en gevogelte. De smaak van de wijn bepa… - Gelatine
In Bindmiddelen
De velletjes gelatine laat u voor het gebruik in koud water weken. Daarna knijpt u het velletje uit en u lost het in de warme vloeistof op. Laat gelatine niet m… - Walkornbrood
In Broodsoort
Waldkornbrood is een donker brood met veel, granen pitten en zaden. Het merk Waldkorn en de kopieën ervan bieden luchtig brood dat rijk is aan voedingsveze… - Pompoen
Cucurbita ficifolia/ maxima/mixta/ moschata/pepo In Groenten
Pompoen kent een aantal traditionele bereidingen. Een aantal voorbeelden daarvan zijn de pompoensoep, het pompoenbrood en de pompoentaart. De zaden van de pompo… - Dessertwijn
In Alcoholische dranken
Dessertwijn wordt in kleine glaasjes geserveerd. De algemene regel voor het kiezen van de juiste dessertwijn is: hoe zoeter het toetje, des te zoeter de wijn. D… - Garnalen
Crangon crangon (noordzeegarnaal) In Schaaldieren
Voor het pellen van de garnalen neemt men de kop tussen duim en wijsvinger en men pakt met de andere hand de staart. Knijp licht in de kop en trek tegelijkertij… - Strohrum
In Alcoholische dranken
De oorspronkelijke strohrum met een percentage van 80% is onverdund niet of nauwelijks te drinken. Deze rum wordt daarom veel gebruikt om te mixen met frisdrank… - Bokbier
In Alcoholische dranken
Je drinkt bokbier in een groot glas (op een voet). Het wordt aanbevolen het bier te schenken bij een temperatuur tussen de 6 en 8 graden Celsius. Bokbier smaakt… - Stervrucht
Averrhoa carambola In Fruit
Stervrucht heeft een licht zoete, fris zure smaak, vergelijkbaar met papaja, sinaasappel en grapefruit. Stervrucht kan met schil worden gegeten. Je kunt hem zo… - Kentjoer
In Kruiden
Kentjoer is een smaakmaker die veel wordt gebruikt in de Zuidoost-Aziatische en met name de Indonesische keuken. Kentjoer, ook wel geschreven als kentjur of ken…