Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

E404

Calciumalginaat - Terug naar de complete E-nummer lijst

Over E404 / Calciumalginaat

Calciumalginaat is calciumzout van alginezuur (E400). Het wordt gewonnen uit zeewier en dient als verdikkingsmiddel en emulgator in diepvriesproducten zoals ijs en diepvriesgebak.

Allergieinformatie over E404

Hoge doseringen E404 binden ijzer en remmen de opname van ijzer.

Wij hebben nog veel meer informatie over E nummers! Meer E-nummers

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven