Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bahamaanse recepten

Ben je op zoek naar de recepten uit bahamas? Kijk dan bij al onze Bahamaanse recepten.

Ontbijt Bahamas

Het ontbijt in de Bahamas is vergelijkbaar met dat in Engeland en de Verenigde Staten. Het bevat vooral gebakken eieren, worstjes. Ook worden er veel cornflakes en cereals gegeten. Bij het ontbijt vind je eveneens veel vruchten. Als drinken wordt er vooral koffie of thee gedronken.  

Avondeten Bahamas

Omdat de Bahamas bestaat uit een aantal eilanden, is het niet verwonderlijk dat er veel vis wordt gegeten. De vis kan op verschillende manieren worden klaargemaakt en wordt regelmatig gegeten in combinatie met een salade. Behalve vis wordt ook kip regelmatig gegeten. Verder vind je in de Bahama’s vooral een mengelmoes van gerechten, die vooral uit Engeland en de Verenigde Staten komen. Zo kun je er soep vinden, maar ook verschillende burgers. Er zijn steeds meer fastfoodketens in de Bahamas, met name door de Amerikaanse toeristen. Als nagerecht wordt er meestal ijs of vruchten gegeten.

Typisch eten uit de Bahamas

Er zijn verschillende typische gerechten in de Bahamas. Veel gerechten worden gemaakt met Conch, dat is een reuzenmossel. Ook wordt er veel rijst gegeten en kom je vooral veel groente en vruchten tegen in de gerechten.  Ook met kokosmelk wordt er veel gedaan in de gerechten. In de Bahamas vind je ook veel invloeden uit andere landen, waardoor er veel diversiteit te vinden is in de gerechten.  

Drankjes

De mensen in de Bahamas zijn erg dol op lekkere drankjes. Er worden dan ook veel cocktails gemaakt. Een populaire cocktail is kokosmelk gemixt met zoete melk en gin. Dit kun je dan ook overal kopen. Ook de Bahama Mamba wordt veel gedronken: het is de lokale cocktail en heeft als basis rum. Wil je liever geen alcohol drinken? Dan heb je ook volop keuze in verse vruchtensappen.

Populaire streek-en landsgerechten

heeft vele populaire bekende gerechten welke kenmerkend zijn voor de bahamaanse keuken. Hieronder vind u enkele gerechten die wij beschouwen als typisch bahamaanse recepten. Klik op een receptnaam om een zoekopdracht te starten.


Typisch Bahamaanse ingrediënten

In de Bahamaanse keuken maakt men vaak gebruik van de volgende ingrediënten.

De 10 laatste Bahamaanse recepten

In de rijen hieronder worden de 10 laatste toevoegingen uit Bahamas op onze site opgesomd.Kun je er echt geen genoeg van krijgen? Bekijk dan al onze recepten uit bahamas!

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven