Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Grillen

Grillen is de populaire naam voor grilleren. Grillen is het bereiden van vlees of groente zonder toevoeging van vet op een rooster van een grillpan, een contactgrill, barbecue of onder een grill in de oven. Het vlees , de vis of groente krijgt bij deze bereiding een knapperige bruine korst en een typische grillsmaak. Bij de bereiding is weinig vet nodig.

Je kunt vlees, vis, groente, fruit en zelfs aardappelen grillen. Verwarm de grill, barbecue of oven op grillstand voordat je de voedingsmiddelen ermee bereidt. Je hoeft (in principe) geen olie of vet toe te voegen en als je dat wilt, sprenkel het dan over het product. Als je vlees of groente aan de grill blijft plakken, heb dan geduld. Keer het pas om als het van de grill loslaat.

Lees ook


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven